Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Izjūtiet sajūsmu no nebijuša viegluma kājās: pīlings, masāža, presoterapija un brīnumainas iedarbības želeja ar 50% atlaidi

Izjūtiet sajūsmu no nebijuša viegluma kājās: pīlings, masāža, presoterapija un brīnumainas iedarbības želeja ar 50% atlaidi

Vecā cena
12.00 €
Jaunā cena
6.00 €
− 50% Sīkāk

Smagi pārbaudījumi jāveic mūsu kājām katru dienu: augsti papēži, cieši apavi, garo distanču veikšana kājām vai tiešo otrādi kustību trūkums. Kājas nepievils. Arī jūs nepieviliet kājas, laiku pa laikam dāvājot tām atpūtu un atslābināšanos. Turklāt tikai jūs būsiet ieguvējas.

Sertificēta Wellness speciāliste Svetlana Latiševa ar īpašo procedūru kompleksu dāvās jūsu kājām vieglumu, skaistumu un eleganci. Pateicoties, rūpīgi piemeklētai kopšanai, pazudīs tūska, uzlabojas asinsrite, un papēžu radītās smaguma sajūta un sāpes izgaist.

Svetlana Latiševa piedāvās jums arī plašu figūras korekcijas procedūru un Wellness kopšanas spektru: presoterapija un limfodrenāžas masāža, Eiropas prasībām adaptētas austrumu masāžas, dubļu un aļģu ietīšanas, izmantojot augstas tehnoloģijas dabiskus komponentus saturošus kosmētiskos līdzekļus, smidzināmo „That so Sun” iedegumu.

Laipni lūdzam skaistuma, viegluma un veselības pasaulē