Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Relaksējoša un spēkus atjaunojoša masāža Ekskluzīvajā salonā DESSANGE® Paris.

Relaksējoša un spēkus atjaunojoša masāža Ekskluzīvajā salonā DESSANGE® Paris.

Vecā cena
30.00 €
Jaunā cena
13.50 €
− 55% Sīkāk
Klāt atkal gada tumšākais laiks, kad saulesstari mūs lutina pavisam reti. Nogurums un enerģijas trūkums pārņēmis arī Tevi? Tad atnāc uz ekskluzīvo salonu DESSANGE Paris un ļaujies burvīgai procedūrai – vispārējai, relaksējošai masāžai, pēc kuras Tu jutīsies lieliski, dzīvesprieks un enerģija atgriezīsies! Tagad ar Citrons kuponu masāžas procedūra ar 55% atlaidi iepriekšējo Ls 30 vietā!

Vispārēja masāža ar relaksējošu efektu


Relaksējošā masāža palīdzēs Tev samazināt stresu, fizisku un emocionālu nogurumu, nervu spriedzi un atjaunos psihoemocionālo līdzsvaru. Jo īpaši atmosfērā, kādu piedāvā ekskluzīvais salons DESSANGE Paris uz Dzirnavu ielas līdzas Galleria Riga.

Masāžas process


• Masāžas ilgums 45 minūtes.
• Masāža atbrīvos muskuļus, nomierinās nervu sistēmu, un patīkami relaksēs pēc stresa pārpinās ikdienas.
• Masāžai tiek izmanota augstas kvalitātes franču zīmola DESSANGE produkcija ar citrusaugļiem un ēteriskajām eļļām, kas labvēlīgi iedarbojas uz dziļākajiem ādas slāņiem un uzlabo ādas kosmētisko stāvokli.

Nospiežot pogu „Pirkt”, Tu varēsi izvēlēties:

• Abonementu 10 reizēm Ls 100, viena masāža Ls 10 (parastā cena Ls 225)
• Abonementu 5 reizēm Ls 60, viena masāža Ls 12 (parastā cena Ls 135)
• Apmeklējumu 1 reizei Ls 13.50 (parastā cena Ls 30)

→ Apmaksāt masāžas seansu

Par salonu DESSANGE Paris


Salona DESSANGE Paris meistari ir ar augstu kvalifikāciju, starptautisku konkursu laureāti, izgājuši apmācības kompānijas DESSANGE starptautiskajā apmācības centrā. Atnākot uz salonu, Tu izbaudīsi viesmīlīgu uzņemšanu un draudzīgu atmosfēru pilnvērtīgai atpūtai. Salona vizītkarte ir nevainojama higiēna, augsts apkalpošanas līmenis, mājīga atmosfēra un komforts!

Salonā DESSANGE Paris pieejami daudz un dažādi skaistumkopšanas pakalpojumi visai ģimenei, kuros tiek izmantota ļoti augstvērtīgā DESSANGE produkcija. Ar pakalpojumu klāstu vari iepazīties mājaslapā www.dessange.lv.

Ļauj savā ķermenī ieplūst enerģijai, atgūsti spēku un dzīvesprieku, ļaujoties vispārējai, relaksējošai masāžai ekskluzīvajā salonā DESSANGE Paris!

→ Pirkt Kuponu