Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Jauna elpa Tavam datoram – pilna profilaktiskā apkope Datoru Veselības Centrā.

Jauna elpa Tavam datoram – pilna profilaktiskā apkope Datoru Veselības Centrā.

Vecā cena
40.00 €
Jaunā cena
6.99 €
− 83% Sīkāk
Lai Jaunajā gadā būtu iespēja sākt jaunu, labāku dzīvi, Datoru Veselības centrs piedāvā iespēju arī Tavam datoram uzsākt ātrāk funkcionējošu Jauno gadu. Tad vismaz viens būs droši – dators taupīs gan Tavas finanses, gan nervus. Laicīgi konstatētas un risinātas problēmas, datora mūžu var pagarināt par vēl vismaz gadu. Ar Citrons kuponu datora apkope izmaksās tikai Ls 6.99 iepriekšējo Ls 40 vietā!

Kāpēc jāveic regulāra datora apkope?


Darba nolietojuma, ārējās vides – putekļu, roku sviedru un citu sīkumu ietekmē vēl nesen pirktais dators ātrāk noveco. Datorā esošais procesora dzesēšanas ventilators darbojas kā putekļusūcējs - kopā ar gaisu tas iesūc putekļus, kas nosēžas uz datora iekšējām virsmām, tādējādi datora dzesēšana pasliktinās. Dators vairāk sakarst, skaļāk rūc un programmas uzkaras biežāk, CD/DVD lasītājs strādā ar kļūdām vai pārstāj nolasīt diskus. Turklāt putekļi datorā var izraisīt datora pārkaršanu kā rezultātā dators var kļūt pilnībā neremontējams!

Arī operētājsistēma laika gaitā uzkrāj daudz dažādus nevajadzīgus sistēmas failus un failu paliekas, kas samazina tās veiktspēju un ātrdarbību. Rezultātā dators vairs nav spējīgs normāli funkcionēt pat ar jaunākajām programmatūras versijām. Tāpēc jebkuram datoram ieteicama regulāra (~ 1 reizi pusgadā) un rūpīga apkope un operētājsistēmas pārinstalācija.

Datora apkopē ietilpst:


1. Datora tīrīšana no putekļiem (uzlabo ventilāciju, dzesēšanu un novērš pārkaršanas risku)
2. Kontaktu tīrīšana
3. Procesora termopastas maiņa (uzlabo procesora dzesēšanu un darbības stabilitāti)
4. Windows optimizācija vai pārinstalēšana (pēc klienta izvēles) ar personisko datu saglabāšanu
5. Antivīrusa uzstādīšana.

Kādi būs Tavi ieguvumi pēc datora apkopes?


Pēc datora apkopes Datoru Veselības Centrā, Tavs dators kļūs ātrāks, klusāks un programmas darbosies stabilāk un drošāk. Tu varēsi paveikt darbus vairāk un ātrāk, datora lietošana kļūs patīkamāka un sagādās vairāk prieka!

Pirkt kuponu datora apkopei

Par Datoru Veselības Centru


Profesionalitāte un darbinieku pieredze, individuālā pieeja katram klientam, pieņemamas cenas un garantijas remonts - tā īsumā varētu raksturot Datoru veselības centra attieksmi per savu darbu. Mums ir svarīgs klientu laiks un nervi, tāpēc garantējam īpašu speciālistu meistarību, godīgu attieksmi un augstu apkalpošanas līmeni.

Lai kas arī notiktu ar Jūsu datortehniku, mēs allaž esam gatavi palīdzēt visīsākajā termiņā! Visiem mūsu veiktajiem darbiem tiek dota 3 MĒNEŠU GARANTIJA. Datoru Veselības centram ir liela pieredze dažādas datortehnikas remontdarbos un apkalpošanā.

Pirkt kuponu datora apkopei