Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Sejas tīrīšana + vakuummasāža + hialuronskābes ievadīšana ar jonoforēzi + maska salonā Skaistuma Studija

Sejas tīrīšana + vakuummasāža + hialuronskābes ievadīšana ar jonoforēzi + maska salonā Skaistuma Studija

Vecā cena
30.00 €
Jaunā cena
10.00 €
− 67% Sīkāk
Sievietes ļoti daudz laika pavada pie spoguļa, izmantojot dažādus krēmus, lai viņu āda izskatītos nevainojami svaiga, gluda un jauneklīga. Tagad tas ir iespējams tikai ar vienu procedūru, kas sevī ietver dziļu ādas attīrīšanu, tās atbrīvošanu no tauku dziedzeru aizsprostojumiem un ragveidu šūnām. Tāpat procedūra padara ādu svaigāku un atbrīvo no tik nevēlamajām ādas krunciņām. Tagad, ar Citrons kuponu, varēsi sagaidīt pavasari ar mirdzoši jauneklīgu sejas ādu ar ievērojamu 67% atlaidi, maksājot vien Ls 10 iepriekšējo Ls 30 vietā.

Par procedūru


Salona speciālists Tev veiks utraskaņas sejas tīrīšanu, atbrīvojot to no netīrumiem, atmirušajām virsējās kārtas ragveida šūnām, ādas taukiem, tauku dziedzeru aizsprostojumiem, kā arī komedoniem. Pielietojot šo ādas attīrīšanas tehniku, tiek attīrīta praktiski katra ādas šūna. Šis ir lielisks attīrīšanas veids Tavai ādai, kas nerada apsārtumus un iekaisumus.

Pēc ultraskaņas sejas tīrīšanas Tev veiks hialuronskābes ievadīšanu sejas ādā - šī procedūra dod iespēju uzturēt nepieciešamo ādas mitruma līmeni, kā arī stimulē kologēna sintēzi. Procedūras rezultātā āda tiek mitrināta; tiek uzlabota asinsrite un mikrocirkulācija, aizpildās sīkās krunciņas.

Hialuronskābe ir ādas vidējā slāņa - dermas - galvenā sastāvdaļa, un tās līmeņa pazemināšanās ir viens no galvenajiem ādas novecošanās cēloņiem, kā rezultātā āda zaudē elastību, tvirtumu, un veidojas grumbiņas.
Procedūru noslēdz vakummasāža + maska.
Vakummasāžai ir īpaši dziļa iedarbība - procedūra uzlabo ādas tonusu, nostiprina sejas ovālu un samazina vecuma mīmikas krunciņas.

→ Pirkt kuponu tagad

Sejas attīrīšanas procedūra sevī ietver


• Sejas tīrīšanu ar ultraskaņu
• Hialuronskābes ievadīšanu ar jonoforēzi
• Vakuummasāžu
• Sejas maskas uzklāšanu

Procedūras kopējais ilgums ir - 60min

Procedūra paradzēta sievietēm ar nobriedušu sejas ādu.