Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Atpūta burbulīšu pasaulē: Garra Rufa zivtiņas veiks jums mikromasāžu un pēdu pīlingu ar 50% atlaidi

Atpūta burbulīšu pasaulē: Garra Rufa zivtiņas veiks jums mikromasāžu un pēdu pīlingu ar 50% atlaidi

Vecā cena
15.00 €
Jaunā cena
7.50 €
− 50% Sīkāk

Uzticiet rūpes par savu ķermeni labākajiem kosmetologiem un ārstiem - draudzīgajām Garra Rufa zivtiņām. Garra Rufa pilnveidos jūsu papēžus.

Šeit ir stāsts par burvīgajām Garra Rufa zivtiņām:

Garra Rufa zivtiņu dzimtene ir Turcija, netālu no Sivas pilsētiņas. Tur zivtiņas dzīvo siltos termālajos avotos. Garra Rufa zivtiņu mitināšanās vietās SPA pedikīra procedūra pazīstama jau vairākus gadu simtus. Cilvēki no visas pasaules brauc uz Turciju, lai atpūstos karstajos termālajos ūdeņos un izbaudītu maigu ādu, kuru nodrošina Garra Rufa zivtiņas.

Zivtiņas barojas ar aļģēm, organiskajām vielām, kā arī atmirušajām virsējā ādas slāņa šūnām Tādējādi, iegremdējot kājas akvārijā ar Garra Rufa, mēs ne tikai uzlabojam ādas stāvokli, bet arī barojam zivtiņas.

Tās attīra ķermeni no atmirušajām šūnām, atjaunojot ādu. Rezultātā āda kļūst maiga un zīdaina, bet pēc vairākām procedūrām pēdiņas, kļūs maigas kā bērnam.

SPA salonā zivtiņas mitinās īpašos rezervuāros, bet to stāvokli novēros speciālisti. Tīrību klientiem un zivtiņām nodrošina mehāniskais filtrs, divi bioloģiskie filtri un UV filtri. Filtri stundas laikā var attīrīt 8-10 reizēm vairāk ūdens nekā rezervuārā.

Vēlam atsvaidzinošu atpūtu.